På siden Menu->Indstillinger for kort, er det muligt at ændre hvordan kortet ser ud, samt om kortet/appen skal have et lyst eller mørkt tema

Korttype

Under korttype kan du vælge at se kortet i appen som standart kort, dvs. et traditionelt kort, eller som satellitbilleder

Standart kortSatellitbilleder

Trafiktæthed

Her kan du vælge at se, eller ikke at se, farver på kortet der viser hvor tæt trafikken er hvor du kører.

Mørkt tema

Under mørkt tema, kan du bestemme om Drive One appen skal være lys eller mørk.

Det mørke tema kan være godt hvis man kører om natten, da det er mindre hårdt mod ens nattesyn.

Du kan vælge mellem at det mørke tema skal være:

• Slukket, dvs. appen og kortet er lyst
  • Tændt, dvs. appen og kortet er mørkt
  • Følg telefonens tema, dvs. hvis din telefon f.eks. skifter til mørkt tema om aftenen, så skifter appen også.

Slukket - dvs. lyst temaTændt, dvs. mørkt tema