Hvordan ændrer jeg, hvor lyden kommer fra?

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Thu, 05 Jan 2023 kl. 12:19 PM af Anders Fischer

Drive One vil som standard advare med både lyd og lys fra enheden samt lyd og notifikation fra appen. Du kan nemt og enkelt indstille, hvordan din Drive One-app på telefonen skal advare dig. Det er bl.a. her, du kan skrue op og ned for advarselslydene, der kommer fra telefonen.

NB: Disse indstillinger vil ikke ændre på lydene fra enheden.

For at ændre i dine lydindstillinger skal du klikke på menu-ikonet i Drive One-appen:

Vælg Lydindstillinger

Under "Aktiv Højtaler" kan du så vælge, hvor advarselslyde skal komme fra.

Drive One-appen kan give dig advarsler på følgende måder:

• Automatisk (her følger appen blot telefonens standard højtaler)
  • Din telefons højtaler
  • Dit køretøjs højtalere via kabel/Bluetooth

Volume bestemmer hvor høj lyd, der skal komme ud af din telefon/eksterne højtaler.

Volume ændrer ikke volumen på Drive One enheden.

I bunden kan du afprøve advarselslydene fra både telefonen og Drive One.