Drive One vil som standard advare med både lyd og lys fra enheden samt lyd og notifikation fra appen. Du kan nemt og enkelt indstille, hvordan din Drive One-app på telefonen skal advare dig. Det er bl.a. her, du kan skrue op og ned for advarselslydene, der kommer fra telefonen.

NB: Disse indstillinger vil ikke ændre på lydene fra enheden.

For at ændre i dine lydindstillinger skal du klikke på menu-ikonet i Drive One-appen:

Vælg Lydindstillinger

Under "Aktiv Højtaler" kan du så vælge, hvor advarselslyde skal komme fra.

Drive One-appen kan give dig advarsler på følgende måder:

• Automatisk (her følger appen blot telefonens standard højtaler)
  • Din telefons højtaler
  • Dit køretøjs højtalere via kabel/Bluetooth

Volume bestemmer hvor høj lyd, der skal komme ud af din telefon/eksterne højtaler.

Volume ændrer ikke volumen på Drive One enheden.

I bunden kan du afprøve advarselslydene fra både telefonen og Drive One.