Du kan tilpasse, om Drive One-appen skal være lys eller mørk. Denne indstilling finder du i appens menu, under Indstillinger for kort. I bunden finder du "Mørkt tema".

Det mørke tema kan være godt, hvis man kører om natten, da det er mindre hårdt mod ens nattesyn.

Du kan vælge mellem følgende indstillinger for det mørke tema:

• Slukket, dvs. appen og kortet er lyst
  • Tændt, dvs. appen og kortet er mørkt
  • Følg telefonens tema, dvs. hvis din telefon f.eks. skifter til mørkt tema om aftenen, så skifter appen også.

Slukket - dvs. lyst temaTændt, dvs. mørkt tema

Se også artiklen om indstillinger for kortet, for de andre tilpasningsmuligheder til kortet.