Forbindelsesindikator

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Thu, 05 Jan 2023 kl. 03:43 PM af Anders Fischer

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din Drive One-enhed er forbundet til din Drive One-app, så har du mulighed for at slå forbindelsesindikatoren til.

Med denne kan du få Drive One-enheden til at at give blink og/eller en diskret lyd, med jævne mellemrum, der indikerer, at der er forbindelse.

I Drive One-appen kan du slå denne funktion til eller fra.

Gå til Menu -> Enhedsindstillinger - Forbindelses Indikator

Ønsker du et blink og/eller en lyd, kan du bestemme hvor ofte den skal blinke eller bippe.

Det grønne blink kan sættes til hvert 15 sekund helt op til hvert 300 sekund.

Bippet kan sættes til at blive afspillet fra 1 op til hvert 5. minut.

Du kan slå disse advarsler helt fra, så du hverken får blink eller lyde.

Bemærk, at Drive One-enhedens batteri forbruges hurtigere, når denne funktion er slået til.