Hvis du er i tvivl om din Drive One enhed er forbundet til din Drive One app, så har du mulighed for at slå Forbindelses-indikatoren til.

Med denne kan du få Drive One enheden til at at give blink og/eller en diskret lyd, med jævne mellemrum, der indikerer at der er forbindelse.

I Drive One appen kan du slå denne funktion til eller fra.

Gå til Menu - > Enhedsindstillinger - Forbindelses Indikator

Ønsker du et blink og/eller en lyd, kan du bestemme hvor ofte den skal blinke eller bippe

Det grønne blink kan sættes til hvert 15 sekund helt op til hvert 300 sekund.

Bippet kan sættes til at blive afspillet fra 1 op til hvert 5 minut

Du kan så disse advarsler helt fra, så du hverken får blink eller lyde.