Nogle advarsler kan man passere mange gange fordi disse advarsler er der over lang tid.

Hvis du ikke ønsker at får denne advarsel, så kan du, i Drive One appen, gøre den/disse advarsler lydløse.

Så vil Drive One appen og enheden ikke advare dig fremover. Advarslen vil forblive lydløs indtil du selv fjerner den fra listen over lydløse advarsler, eller indtil selve advarslen forvinder fra kortet.

Her er hvordan du gør en advarsel lydløs.

Bemærk at følgende kan gøres mens du kører, eller hvis du flytter på kortet indtil du ser en advarsel, som du så kan trykke på for at få følgende muligheder.

Gør en advarsel lydløs

Når du nærmer dig en advarsel, som du ikke ønsker at få fremover, klik på "Gør advarsel lydløs" knappen i Drive One appen

Fjern en advarsel fra lydløs

Der er 2 måder at  du kan fjerne en advarsel fra listen over lydløse advarsler.

1: Via menu.

Gå til Menu -> Lydløse Advarsler -> Klik på den ønskede advarsel fra listen

1.1 Klik på Skraldespands ikonet for at slette advarsel fra listen over lydløse advarsler

1.2 Klik på kort ikonet for at se denne advarsel på kortet

2: Via kortet

Flyt på kortet indtil du kan se den advarsel du ønsket at få advarsler fra igen, klik på ikonet på kortet, og derefter klik på "Fjern lydløs" knappen.