Sådan ændrer du advarsler og slår dem til og fra

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Fri, 02 Dec 2022 kl. 10:22 AM af Anders Fischer

Ønsker du at vælge, hvilke advarsler du hører fra Drive One-enheden eller fra din telefon, så kan du se dine muligheder her. Du kan også tilpasse alarmkategorierne, dvs. tilpasse, hvornår du vil høre dem.

For at se og ændre indstillinger for advarsler:

• Start Drive One-appen
  • Tryk på menu-ikonet:
  • Tryk på: Advarsler

Her kan du se typerne af advarsler samt om de er tændt eller slukket.

Hvis du ikke ønsker at modtage en given advarsel, så klik på den og slå den fra med ”kontakten”.

I indstillingerne for hver advarsel kan du også ændre, hvornår du ønsker at blive advaret (se billeder ovenfor).

Du kan angive enten:

• Afstand i sekunder
  • Afstand i meter

Afstand i sekunder betyder, at du vil modtage en advarsel, når du med din nuværende hastighed er f.eks. 30 sekunder fra den næste advarsel.

Ved afstand i meter får du en advarsel f.eks. 500 meter før en advarsel.

Med denne type er det afstand og ikke tid til advarslen, der afgør, hvornår du modtager den.

Mobile fartkontroller kan du indstille mellem 20 og 90 sekunder, eller 300 og 1500 meter. Vi anbefaler at lade denne advarsel være ved 90 sekunder eller 1500 meter, så du bliver advaret i tide, også ved nyere fartmålere.

Alle andre advarsler kan du indstille mellem 20 og 60 sekunder, eller 300 og 1000 meter.