Kortet viser kun advarsler i nærheden af mig

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Thu, 12 Jan 2023 kl. 01:18 PM af Anders Fischer

Kortet i Drive One-appen viser advarsler i nærheden af din placering i de kategorier, du har slået til i appens indstillinger under Advarsler (se også Sådan ændrer du advarsler og slår dem til og fra).

Vi viser advarsler indenfor en radius på 50 km. Denne begrænsning er bl.a. for at holde dataforbruget så lavt som muligt.