Hvordan ændrer jeg min mail eller mit navn på min Drive One-profil?

Oprettet af Christian Drive One, Ændret den Thu, 13 Oct 2022 kl. 03:50 PM af Anders Fischer

I Drive One-appen angiver du selv mail og navn under menupunktet ”Profil”.

Start Drive One-appen.

Gå til Menu (Tandhjulsikonet i øverste højre hjørne i Drive One-appen)

Vælg: Profil

Under Detaljer kan du opdatere/ændre:

• Dit navn
  • Din mailadresse

Klik på den lille pen ud for det navn eller den mail, du ønsker at ændre. Skriv dit nye navn eller din nye mailadresse og tryk på flueben/OK på dit tastatur. Du har nu gemt ændringerne.