Sådan sletter du din profil
I appens indstillinger kan du slette din profil og alle data, der hører til den, fx de lydeindstillinger og advarsler, du har oprettet. Alle andre oplysninger om din konto bliver også slettet fra vores systemer.
Vil du kun ændre din e-mailadresse, kan du i stedet følge denne guide.
Du kan også bare logge ud via menuen. Så bliver dine data gemt.
Bemærk: Når du har slettet din profil, kan du ikke længere forbinde til og bruge din Drive One-enhed. Du kan altid oprette en ny profil, også med en e-mailadresse, du har brugt før.
Sådan sletter du din profil og alle dine data
- Åbn Menu.
- Tryk på dit profilikon eller din e-mail.
- Tryk på Slet min konto.

Var denne artikel nyttig?
Fantastisk!
Tak for din feedback
Beklager, at vi ikke var nyttige
Tak for din feedback
Feedback sendt
Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen