Problem: Jeg vil gerne slette alle data, Drive One-appen har om mig

Løsning: Via "Slet min profil"-knappen i Drive One kan du selv slette alle data fra din profil.

Gå til Menu -> Profil -> Slet mig

Det er muligt at slette din profil og alle data, du har genereret, dvs. advarsler du har indrapporteret til andre brugere via Drive One-enheden. Alle andre data, som er gemt vedr. din profil, vil ligeledes blive slettet fra alle Drive Ones systemer og databaser.

Bemærk:

Hvis du sletter din profil, så virker Drive One-enheden ikke før, du har oprettet en ny profil. Det er ikke muligt at bruge Drive One-enheden og appen uden at have en profil.