Slet min profil og alle mine data

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Fri, 02 Dec 2022 kl. 12:26 PM af Anders Fischer

Via app-indstillingeerne kan du slette din profil og al tilhørende data, bl.a. alarmer, du har oprettet. Al anden data om din konto vil også blive slettet fra vores systemer. Hvis du kun ønsker at ændre din mailadresse, så se denne guide i stedet. Du kan også logge ud fra menuen i stedet, hvilket vil bevare din data.

Bemærk:

Hvis du sletter din profil, så virker Drive One-enheden ikke før, du har oprettet en ny profil. Det er ikke muligt at bruge Drive One-enheden og appen uden at have en profil.

Hvordan du fjerner al din data

Med "Slet min profil"-knappen i Drive One kan du selv slette alle data fra din profil.

Gå til Menu -> Profil -> Slet mig