Problem

Drive One lukker ned på min Android-telefon efter et stykke tid, så den er ikke tændt/virker ikke, når jeg kører.

Løsning:

Forhindre Android i at lukke appen ned automatisk, så den altid kører i baggrund og virker, når du kører med din Drive One-enhed.

Forhindre Drive One i at lukke ned på Android-telefoner

Herunder kan du se, hvordan du forhindrer Android i at lukke for Drive One ved at forhindre batterioptimering.

Android versionLøsning
Android 12
  • Tap on "Applications" or "Apps"
  • Tap on the three-dot menu (top right corner)
  • Tap on "Special Access"
  • Tap on "Optimize Battery usage"
Android 11

Android 10
  • Vælg først app'en Indstillinger.
  • Vælg Batteri i næste vindue.
  • Vælg dernæst Batterioptimering.
  • Rul derefter ned i listen til Drive One og hold fingeren nede på den.
  • Nu får du mulighed for at skifte fra Optimer til Undlad at optimere.
  • Afslut med Udfør.

Specielle mobiler

ProducentLøsning
Huawei
  • Gå ind i Indstillinger på telefonen
  • Tryk på Batteri
  • Tryk på App-start eller Start (det er forskelligt afhængigt af model)
  • Tryk på Drive One
  • En lille menu med tre andre indstillinger kommer frem på skærm. Alle skal være slået til
  • Tryk på OK
  • I listen over apps vil der under Drive One stå administrer manuelt

Support sider til andre producenter af mobiler