Sådan giver du lokationstilladelser på Android

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Mon, 05 Dec 2022 kl. 11:51 AM af Anders Fischer

Drive One vil give dig besked, hvis du ikke har givet tilstrækkelige lokationstilladelser. Appen skal bruge adgang til din placering, for at kunne fungere rigtigt.

Sådan giver du lokationstilladelser på de fleste nyere Android-telefoner (det kan dog variere fra model til model):

• Åbn appen Indstillinger
  • Gå til Apps
  • Find Drive One i app-listen
  • Klik på Tilladelser
  • Klik på Lokation
  • Sørg for at denne er sat til "Tillad altid" og at "Præcis lokation" er sat til
  • Du kan nu åbne Drive One og burde ikke få en melding om manglende lokationstilladelse