Hvis din Drive One-app på Android ikke starter automatisk efter genstart, så kan du prøve at give særlig tilladelse gennem Android indstillingerne, som angivet nedenfor.

Bemærk, at mange nyere Android-telefoner ikke giver denne mulighed. Fremgår Automatisk Start ikke af dine indstillinger, så må du starte Drive One-appen manuelt efter genstart (herefter vil den være åben i baggrunden indtil næste genstart). Der findes også tredjepartsapps, som kan assistere med at starte apps automatisk.

Gå til Indstillinger -> Automatisk Start -> Automatisk Start -> Find Drive One appen på listen.

Tillad, at Drive One starter automatisk.

OBS. Denne artikel er kun gældende for Android. På iPhone / iOS starter appen helt automatisk efter genstart.