Hvis du bruger en Android-telefon, og appen ikke forbinder til din enhed, eller du skal åbne appen for at oprette forbindelse, er der et par ting, du skal kigge efter.

Tjek, om du har Drive One-notifikationen

Du kan altid se, om appen kører i baggrunden, ved at se efter Drive One-notifikationen. Notifikationen angiver, om den er forbundet til enheden eller ej.

Hvis du har denne notifikation, betyder det, at appen kører og er klar til at forbinde/er tilsluttet en Drive One.

Stryg ned fra toppen af skærmen for at se efter notifikationen.

Åbn appen, hvis du for nylig har genstartet din telefon

Hvis du for nylig har genstartet telefonen, skal du muligvis åbne appen igen, da Android ikke genåbner apps automatisk.

Hvis du genstarter din telefon ofte, kan du muligvis indstille appen til at starte automatisk efter genstart.

Deaktiver batterioptimering

Hvis appen bliver ved med at lukke ned af sig selv, kan det skyldes Androids indbyggede batterioptimering, som kan lukke apps automatisk. Hvis dette er tilfældet, kan Drive One-appen lukke ned efter et stykke tid og vil dermed ikke vil være aktiv, mens du kører.

Løsningen på dette er at forhindre Android i at lukke appen automatisk og sikre, at den altid kører i baggrunden.

Nedenfor kan du se, hvordan du forhindrer Android i at lukke Drive One ned ved at deaktivere batterioptimering for Drive One-appen.

Bemærk: De nøjagtige retningslinjer for din enhed vil variere, da der er mange forskellige varianter af Android.

Android-versionLøsning
Android 12
Åbn “Indstillinger”
Klik på "Apps"
Find Drive One og klik på den
Rul ned til ”Batteri”
Vælg “Ubegrænset”
Android 11

Android 10
  • Vælg først appen Indstillinger.
  • Vælg Batteri i næste vindue.
  • Vælg dernæst Batterioptimering.
  • Rul derefter ned i listen til Drive One og hold fingeren nede på den.
  • Nu får du mulighed for at skifte fra Optimer til Undlad at optimere.
  • Afslut med Udfør.

Specielle Android-telefoner

ProducentLøsning
Huawei
  • Gå ind i Indstillinger på telefonen
  • Tryk på Batteri
  • Tryk på App-start eller Start (det er forskelligt afhængigt af model)
  • Tryk på Drive One
  • En lille menu med tre andre indstillinger kommer frem på skærm. Alle skal være slået til
  • Tryk på OK
  • I listen over apps vil der under Drive One stå administrer manuelt

Support sider til andre producenter af mobiler