Hvordan holder jeg skærmen tændt, når jeg bruger appen?

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Fri, 31 Maj kl. 12:56 PM af Anders Fischer

Som standard vil Drive One-appen holde skærmen tændt, mens du ser på appens kort, hvis din telefon er tilsluttet strøm.

Er din telefon ikke tilsluttet strøm, så vil skærmen som standard ikke blive holdt tændt.

Ønsker du at appen holder skærmen tændt, også uden strømtilslutning, så kan denne funktion slås til fra indstillingerne.

Gå til Indstillinger -> Kort og slå funktionen til, der hedder "Hold skærmen tændt, selv når telefonen ikke oplader".

Bemærk at dette kun vil holde skærmen tændt, mens du ser på Drive One-appens kort, og dermed ikke vores indstillinger eller mens du er i andre apps.