Drive One advarede mig ikke om en kontrol eller hændelse

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Thu, 12 Jan 2023 kl. 01:08 PM af Anders Fischer

Hvis du har mødt en fartkontrol eller en hændelse på din vej, fx et vejarbejde, og Drive One ikke har advaret dig, så kan der være flere årsager til det.

Mulige årsager til at du ikke blev advaret om en kontrol eller hændelse

1. Først og fremmest, så skal nogen være den første til at rapportere kontrollen/hændelsen. Derfor er det vigtigt, at du altid benytter den ene af de to knapper til at varsle andre, hvis du ser noget urapporteret, såsom en forhindring på vejen eller en fartkontrol. Benyt også den tilsvarende knap, hvis du kan bekræfte en varsel. Læs mere i denne guide om at varsle andre og bekræfte advarsler.
  2. Hvis du konsekvent ikke får varsler af en bestemt type, så tjek også advarselsindstillingerne i appen. Følg denne vejledning til at slå advarsler til og fra.
  3. Advarsler kan gøres lydløse, så du ikke vil modtage advarslen fremadrettet. Du kan se, om en advarsel er lydløs i appens indstillinger under menupunktet "Lydløse advarsler". Klik på advarslen i denne menu og derefter skraldespandsikonet. Har du ikke menupunktet "Lydløse advarsler", så har du ikke gjort nogen advarsler lydløse. Læs mere i vores vejledning til at gøre advarsler lydløse.
  4. Tjek også, om Drive One er tændt og forbundet, som den skal. Du kan evt. slå forbindelsesindikatoren til. Denne vil blinke og/eller bippe med intervaller, du vælger. På den måde ved du, at der stadig er en kontinuerlig forbindelse. Er din telefon en Android, så sørg for, at batteribesparelse er slået fra for Drive One-appen. Har du en iPhone, så sørg for at "præcis lokation" er slået til for Drive One.