Drive One virker kun, når jeg åbner appen - iOS - iPhone

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Fri, 23 Dec 2022 kl. 03:41 PM af Anders Fischer

Hvis din iPhone mister forbindelse til Drive One efter noget tid, så kan det skyldes dine indstillinger for lokation. I denne guide går vi gennem dine lokationsindstillinger og sætter dem rigtigt.

For at få Drive One til at virke hver gang du kører, skal du have aktiveret indstillingen Præcis Lokalitet på din iPhone.

• Gå ind i Indstillinger på telefonen

• Find Drive One ved at swipe ned

• Vælg "Lokalitet"

• Vælg "Altid"
  • Slå 'Præcis Lokalitet' til