Jeg kan ikke forbinde min telefon til min Drive One-enhed

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Thu, 31 Aug 2023 kl. 04:24 PM af Anders Fischer

Hvis din telefon har problemer med at forbinde til din Drive One-enhed, så er her nogle tips, du kan prøve.

Husk følgende:

• Drive One-enheden vågner, når den er i bevægelse. Den vil derfor miste forbindelse, hvis den ligger helt stille. Skal du holde den tændt for at sætte den op, så ryst den kontinuerligt
  • Plastik-stykket skal trækkes ud af Drive One-enheden under opsætningen, for at aktivere batteriet
  • Når du har forbundet til Drive One, så vil den vågne ved den mindste bevægelse, og kan derfor nogle gange forbinde, inden du har sat dig i bilen - andre gange kan der gå lidt længere tid.
  • Din telefons Bluetooth skal være slået til, når du forbinder med Drive One

Hvis du slet ikke kan forbinde: Fjern appen, genstart og installer igen

1. Afinstaller appen fra din telefon
  2. Genstart telefonen (på iPhone, tving den til at genstarte: https://support.apple.com/da-dk/guide/iphone/iph8903c3ee6/ios)
  3. Installer appen igen
  4. Gennemgå opsætningen i appen
  5. Hvis din telefon efter et par dage spørger, om du fortsat vil tillade lokation altid, så behold den på "tillad altid". Dette er, så enheden og telefonen kan forbinde automatisk.
  6. Hvis du fortsat har problemer, så kontakte vores support (support@driveone.eu).