Du kan nemt fjerne en Drive One-enhed fra indstillingerne i appen.

Her er en vejledning til, hvordan du fjerner en Drive One-enhed fra appen på din telefon:

• Åbn Drive One-appen
  • Klik på Menu-ikonet (øverste højre hjørne på kortet, tandhjulet)
  • Gå til Enhed
  • Hvis du kun er forbundet til én Drive One-enhed, klik da på knappen "Slet enhed"
  • Hvis du er forbundet til flere enheder, klik da på skraldespandsikonet på den enhed, du gerne vil fjerne
  • Bekræft sletningen ved at klikke "OK"

Husk, at den samme Drive One-enhed kan bruges med flere telefoner. Læs vores guide til at forbinde med flere telefoner her.