Forbind flere telefoner til samme Drive One-enhed

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Mon, 20 Mar 2023 kl. 11:34 AM af Anders Fischer

Drive One kan forbindes til flere telefoner, hvilket er brugbart, hvis du deler en bil med andre.

Dog kan Drive One kun have én aktiv forbindelse ad gangen.

Her er en vejledning til, hvordan du forbinder Drive One til en ekstra telefon:

• Sørg for, efter opsætning af Drive One på den første telefon, at Drive One ikke længere er forbundet til den telefon.
    • Du kan enten slå Bluetooth fra på telefonen (instruktioner nedenfor), sikre at den ikke er i nærheden, eller slukke helt for telefonen.
  • Installér Drive One-appen på den anden telefon, du gerne vil forbinde (på enten iPhone eller Android).
  • Følg guiden i appen (se vores manual for yderligere info).
  • Sørg for at vække Drive One-enheden ved at bevæge den, når du skal forbinde til den.
  • Du bør nu være forbundet til Drive One-enheden på den nye telefon. Det grønne Drive One-ikon vil blive vist i appen:

Når Drive One-enheden er i din bil og du begynder at køre, vil den nu forsøge at forbinde til begge telefoner. Hvis der kun er én af telefonerne i nærheden vil den ganske enkelt forbinde til den telefon.

Hvis begge telefoner er i nærheden vil kun én af dem forbinde til Drive One. Hvis du gerne vil styre hvilken telefon, der bliver forbundet, kan du slå Bluetooth fra på den telefon, du ikke ønsker skal forbinde til Drive One.

Slå Bluetooth til og fra:

• Du kan slå Bluetooth til og fra på en iPhone under Indstillinger -> Bluetooth.
  • På Android kan du swipe ned og klikke på Bluetooth-ikonet for enten at slå det til eller fra.