Drive One giver både lyde og lys for at oplyse om ting på vejen, og om hvordan Drive One-enheden fungerer.

Her kan du se, hvad de enkelte lyde og lys betyder:

Beskeder fra Drive One-enheden om forbindelse

Grønt lys blinker 1 gange - 1 bip fra enheden

Drive One enheden er nu vågen og klar til at blive parret med Drive One-appen på din telefon

Grønt lys kontinuerligt - flere bip fra enheden

Drive One enheden er nu parret med Drive One-appen på din telefon

Gult lys - 3 bip fra enheden

Drive One er vågen, men kan ikke finde en telefon, den kan oprette forbindelse til.

Tip: Tjek evt. om din telefon har Bluetooth slået til - se mere her

Advarsler fra Drive One-enheden

Blåt lys og hurtige biplyde

En Drive One-bruger har meldt, at der er en fotofælde i nærheden, så vær opmærksom på din hastighed.

Rødt lys og stigende sirenelyd

En Drive One-bruger har meldt, at der er noget, som kan være til gene eller farligt i nærheden, så vær opmærksom på dine omgivelser og vejen.