Indstillinger for kortet

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Fri, 02 Dec 2022 kl. 10:52 AM af Anders Fischer

På siden Menu ->Indstillinger for kort kan du ændre, hvordan kortet ser ud, samt om kortet/appen skal have et lyst eller mørkt tema.

Korttype

Under korttype kan du vælge at se kortet i appen som standard, dvs. et traditionelt kort, eller som satellitbilleder

StandardSatellitbilleder

Trafiktæthed

Her kan du vælge at se, eller ikke at se, farver på kortet, der viser, hvor tæt trafikken er, hvor du kører.

Se også vores guide til at indstille mørkt tema.