Ønsker du at vælge, hvilke advarsler du hører fra Drive One-enheden eller fra din telefon, så kan du se dine muligheder her.

INDHOLDSFORTEGNELSE

1: Typer af advarsler - slå til og fra

For at se og ændre indstillinger for advarsler:

Start Drive One-appen

Tryk på menu-ikonet:

Tryk på: Advarsler

I den første sektion kan du vælge, hvad du vil modtage advarsler om

Hvis du ikke mener at du f.eks. vil modtage advarsler om vejarbejde, så kan du slå "vejarbejde" fra i denne sektion

2: Afstand til advarsel

Her kan du bestemme, hvor langt du skal være fra en advarsel, før du kan modtage den.

Du kan angive enten:

• Afstand i sekunder
  • Afstand i meter

Afstand i sekunder betyder, at du vil modtage en advarsel, når du med din nuværende hastighed er f.eks. 30 sekunder fra den næste advarsel.

Du kan vælge mellem 15, 30, 45 eller 60 sekunder

Ved afstand i meter får du en advarsel f.eks. 500 meter før en advarsel.

Med denne type er det afstand og ikke tid til advarslen, der afgør, hvornår du modtager den.

Du kan vælge mellem:

250, 500 , 750 eller 1000 meter

3: Lyd indstillinger og test

Her kan du ændre dine lydindstillinger og teste dine advarselslyde.

Gå til:

Menu -> Lydindstillinger

eller

Menu -> Advarsler->Lydindstillinger

Vælg højtaler og volume

Udover lydadvarsler fra din Drive One-enhed, kan du få forstærket lydadvarsler fra

• Automatisk (skifter selv mellem telefonens og køretøjets højtaler)
  • Din telefons højtaler
  • Højtaler i dit køretøj via bluetooth eller via kabel

Du kan sætte lydniveauet på dine advarsler, fra slukket til højt.

Lydtest

Du kan teste advarselslyde på din enhed eller din telefon

Tryk på en af de 4 knapper, for hver af de 2 typer af advarsler, for enten telefon eller Drive One-enhed, for at høre advarselslyden komme ud af den enhed, samt hvordan en pågældende advarselslyd lyder.