Din Drive One-enhed giver dig 2 typer af advarsler

• Fotofælde / fartkamera (blåt lys)
  • Andet                             (rødt lys)

Advarsler med Andet kan betyde biler i nødsporet, ulykke, kø, genstande på vejen eller andet, du skal være særligt opmærksom på.

Via Drive One enheden kan du indrapportere til andre Drive One-brugere:

• Fotofælder
  • Andet

Hvor kommer de andre typer af advarsler fra?

Drive One samarbejder med flere partnere over hele Europa, der leverer data til Drive One. Disse data sender vi videre til Drive One-appen og Drive One-enheden i form af en advarsel.

Disse advarsler kan være:

• Fotofælder / fartkamera
  • Biler i nødsporet
  • Ulykke
  • Genstande på vejen
  • Andet

Bemærk, at Drive One-enheden har 2 typer af advarsler med lyd: Fartkamera eller Andet

I Drive One-appen kan du nogle gange læse flere detaljer for en given advarsel, om det er:

• Fartkamera
  • Biler i nødsporet
  • Ulykke
  • Genstande på vejen
  • Andet