For at Drive One-appen kan se, hvor du kører, og dermed give dig de advarsler, du har behov for, er det nødvendigt, at du har givet Drive One-appen tilladelse til, at den må se din placering.

Har du ikke givet den fornødne adgang, så virker Drive One-enheden samt appen ikke efter hensigten.

Når du starter Drive One-appen op, vil den undersøge om Drive One har de tilladelser, den skal bruge.

På både iOS og Android kræver Drive One at placeringstilladelse er sat til "Altid" samt at "Præcis lokation" er slået til.

Se vejledning til iOS

Se vejledning til Android