Lyden fra Drive One-enheden er for lav

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Thu, 12 Jan 2023 kl. 01:10 PM af Anders Fischer

Advarselslydene fra Drive One-enheden er i en høj frekvens, så lyden er så tydelig, som muligt. Menneskers ører er dog ikke ens, og derfor er det ikke alle, der finder lydene lige tydelige.

Netop derfor afspiller vi som standard også lydene gennem din telefon, eller bilens anlæg, hvis telefonen er forbundet til dette. Synes du, at Drive One-enhedens lyde er for lave, så opfordrer vi dig til at tilpasse lydene, der afspilles gennem telefonen, så de passer til dine behov.

Følg denne guide for at tilpasse lydene, der afspilles gennem telefonen.