Hvordan advarer jeg andre og bekræfter advarsler?

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Wed, 11 Jan 2023 kl. 12:58 PM af Anders Fischer

Med Drive One advarer du andre om fartkontroller og andre farer i trafikken med de to knapper på enheden.

Sådan advarer du

Den øverste knap med kamerasymbolet bruges til at advare om fartkontroller, og knappen nedenunder (advarselstrekanten) bruges til at advare om andre farer:

Sådan bekræfter du

Disse to knapper bruges også til at bekræfte andre brugeres advarsler med. Dvs. hvis du bliver advaret om en fartkontrol, et uheld eller andet på vejen, så klik på den tilsvarende knap på enheden, hvis du kan bekræfte advarslen. Hvis du ikke kan bekræfte advarslen, så kan du blot ignorere den.

Vha. brugeres bekræftelser ved vi, at advarslen stadig er aktuel, og den vil forblive aktiv i længere tid.

Du kan se mere om typer af advarsler her.