Ja, du kan have lige så mange Drive One-enheder tilknyttet din konto, som du ønsker.

Tilføj en ny enhed

• Start Drive One-appen
  • Vælg menu-ikonet
  • Vælg "Enhed" fra menuen
  • For at tilføje en ny enhed, klik på + ikonet nederst på siden, og følg derefter vejledning for at tilføje en ny Drive One-enhed.

• Hvis du gerne vil tilføje en ekstra enhed, så klik på plus-ikonet i bunden og følg instruktionerne
  • Når du tiolføjer den nye enhed, så sørg for at den er tændt (ryst den) og ikke er forbundet til en anden telefon. Enheden skulle gerne blive vist i "Tilgængelige enheder"-listen (se vores vejledning om forbindelse for yderligere hjælp).
  • Klik på enheden og giv den et navn (det kan ikke være det samme som din eksisterende Drive One).
  • Du har nu forbundet til en ekstra Drive One.