Har du trykket på en advarselsknap ved en fejl?
Bare rolig. En advarsel, som andre brugere ikke bekræfter, forsvinder af sig selv efter et stykke tid. Hvornår det sker, afhænger af flere forhold. Derudover holder vores algoritmer og medarbejdere øje med advarslerne og fjerner dem, der ikke er relevante.
Derfor er der ingen "Fortryd"-knap på Drive One eller i appen. Du behøver ikke at gøre noget.
Hvis du vil vide mere om, hvordan du bruger knapperne, så se også:
Hvordan advarer jeg andre og bekræfter advarsler?
For et overblik over vores typer af advarsler, så se denne artikel:
Var denne artikel nyttig?
Fantastisk!
Tak for din feedback
Beklager, at vi ikke var nyttige
Tak for din feedback
Feedback sendt
Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen