Gør advarsler lydløse

Oprettet af Anders Fischer, Ændret den Fri, 02 Dec 2022 kl. 10:59 AM af Anders Fischer

Nogle advarsler kan man passere mange gange, da disse advarsler er der over lang tid.

Hvis du ikke ønsker at får denne advarsel, så kan du, i Drive One-appen, gøre den/disse advarsler lydløse. Lydløse advarsler vil blive ignoreret af Drive One.

Advarsler forbliver lydløse indtil du selv fjerner dem fra listen over lydløse advarsler, eller indtil de forsvinder fra kortet.

Hvordan du gør en advarsel lydløs

Bemærk, at følgende kan gøres mens du kører, eller hvis du flytter på kortet indtil du ser en advarsel, som du så kan trykke på for at få følgende muligheder.

Gør en advarsel lydløs

Når du nærmer dig en advarsel, som du ikke ønsker at få fremover, klik da på "Gør advarsel lydløs" knappen i Drive One-appen.

Fjern en advarsel fra "lydløs"

Der er 2 måder, hvorpå du kan gøre en lydløs advarsel aktiv igen.

1: Via menu

Gå til Menu -> Lydløse Advarsler -> Klik på den ønskede advarsel fra listen

1.1 Klik på Skraldespandsikonet for at slette advarsel fra listen over lydløse advarsler

1.2 Klik på kort-ikonet for at se denne advarsel på kortet

2: Via kortet

Flyt på kortet indtil du kan se den advarsel du ønsket at få advarsler fra igen, klik på ikonet på kortet, og derefter klik på "Fjern lydløs" knappen.